Nick " Lapin taikuri" ja minä "GoldHand" lähdemme KUUSINKIIN hänen vaimonsa pikkuveljen kanssa. Olen koukussa Kuusinkiin, heh.


Pelipaikat = Lohipyörre-raateshammas ja melan niska-kivioja-hevoperse-särkisuora , sekä
lopuksi pystykallio.


Lohipyörre

Nick ja hänen vaimonsa pikkuveli siis Jari tulivat minun kanssa LOHIPYÖRREELLE.
Mahtava pelipaikka. Nick ja Pikkuveli menivät ylälle ja minä menin alhalle. Sieltä törmäsin yhden miehen, ehkä FFF TEAM kalastaja ( Luin hänen takin selän texe).  Hän puhui minulle. Vastasin " en kuule"ja hän vastasi  "ai jaa ", tunnettu lause. Kysyin äänetön viestinnan kuvalla " iso kala? " Hän tajusi ja vastasi " ei ", en tiiä onko hän valekala? okei menin takaisin taukopaikalle. Menin katsomaan  kaverita. Kysyin nickistä  "träppi"? Vastasi " 40cm taimen ja jarilta pikkuharjus. Eli hyvä aika. Sen vinkki isot taimemet ovat tulossa. Mutta Etelän rannan kalastajat pilasivat taas meidän pelipaikamme, sekä muiden kalastajien! He kävelivät "aivoton juntti" kallion läpi,siis ottipaikka. Taimen karkui herkästi. Etelän ranta on kirous, uskoisin jo alkoi vuodesta -92-. Jos haluaa kalaa, niin ensi tutkimaan tarkasti pelipaikkoja. Jumalautis! "Ei pidä sellaista paikka pullataimenen kalastajalle".

Odotimme idoittejat ajaa pois. Minä kävelin pois sieltä Raateshampaalle. Kalastin vähän aikaa, ei toimii. Virta oli liian kova. Menin takaisin lohipyörreelle ja kattomaan kaverita. erä FFF kalastaja  kysyi minulta  " kala puree"?  vastain sille " virta oli liian kova", näyttelin. He nauroivat minulle. Ehkä näytin hassulta. Lohipyörreen tilanne on hiljaa ja Jari kuuli vieressä tampereen pourkat puhusivat
" viisi kalastajat on tulossa rinkiin" . Vaikka meillä on jo kymppi., silloin Me lähdimme pois.


jatkuu....." melan niska-kivioja"

Kaverit ja minä päätimme katsomaan yläosalle,eli Melan niskalta-kivioja alueelle. Aloitin kiviojan puolelle ja nick meni melan niskalle, sekä pikkuveli meni jussilampen niskalle aamuna härämään aikaan.  Sain träppi ja yksi pikkutaimen, sekä harjus. Seurasin jatkamssa.. Kunnes painettu sataa vettä ja lopetimme yhdessä pois autoihin. Siirräämme hevoperseen p-paikalle, missä nukumme vähän aikaa. Odotimme iltaa asti.
Iltana kokeilimme niskalle ja alhalle. Saimme träppejä. Pikkuveli sai pikkutaimen, eikä enemmän.
Ja palasimme Melan niska-kivioja alueelle. Sama juttu, hiljaa, silloin päätimme yhdessä sipinkoskelle. Yöllä oli aika elokuun pimeä, eli sipinkosken ranta on aika hyvä pelipaikka.  Mutta sellaista paikka on jo varattu. Sieltä ajoimme suoraan pystykallion p-paikalle. kaverit jäivät nukkumaan autossa. Menin kävelemään yksin pimeällä ja eksyin sammuttu otsalampun kanssa, joten  kala ei huomaisi minua, silloin kävelin mutkalla polulla vääräpäin kallion jykän lähelle asti. Vaistoin jotain oudolta. Yritin katsoa hitaasti ja selvästi hämärän läpi, että missä oon nyt oikein. Katsoin alas ja tuuli puhlatsi tuntesiin korkealta, tajusin heti  jumalautis oon kalliolla! tipuin melkein siletä alas. kallion korkea oli 3-5m! RUPEASIN TAKA-KÄVELLÄ PUUN YLI JA LAITOIN OTSALAMPPUA VALOA PÄÄLLÄ! Sieltä eksyin taas metsän kautta. Minun tarkoitukseni pitäisi pystykallioon, mutta kävelin pitempi matkalla, Silloin ihmettelin, että mikä perkele oikein paikka! Katsoin tarkasti pimeän härämän yli, ai  perkele sipinkoski! Painasin otsalampun kiinii ja yritin päästiin rannalle. Törmäsin tulipaikan ja laitoin tupakkaa suhuun.
Mietin rauhassa, eli valmistuisin seuravalle tehtävään.

 Etsin koivupuuta, sieltä ylös 60m. Koska tunsin paikan ja helpompi heitto pimeään aikaan ajattelin tavalla.  Aloitin sieltä ja meni hiljaa. Poistin sieltä kirouksen metsän läpi ja painasin  taas otsalampun päällä. Kävelin suoraan pystykallioon ja onneksi löytynyt paikan! lamppu piti taas kiinni ja tarkastin paikan, etttä onko joku kalastaja siellä. Ei paikka, jees! Aloitin ja heitin muutama kerrat, sen jälkeen huomasin kirkaan lampun nopeasti .. perkele en kuule ja huomanut kalastaja on lähellä, poistin sieltä suoraan pikkukalliollaan ja makoin rennosti kallion ruoholla , sekä nautin polttamalla tupakkalla, kunnes nukuin vähän aikaa ja imin enegriaa luonnolta. 20-30 min kulutti menin kattomaan taas, mutta Mies oli vielä siellä. Menin suoraan autoon ja otin vähän unia odottelemaan seuravalle aamulle. muutama tuntejan kulutti tunsin auto liikuvan ja silmät pisivät auki. Kaikki on jo hereillä ja poistin heti autosta suoraan pystykallioon.
Avasin kierrosta! tilanne oli hiljaa, minun hommani jälkeen nick vuorosi ja sai  pikkutaimenen, kunnes isot ja pikkutaimemet hyppäsivät leikillä. Olin nähnyt kahdesti kerralla vonkalet taimemet leikivät etelän rannan ahlaan puolella. ME PERKELEESTI YRITIMME KOKO AJAN.. Taimenenlauma nauroi meille!! Tajusimme yhdessä, että taimen puree vasta illalla tai yöllä.. perkele Silloin meidän pitänyt mennä kotiin.. Ei tarpeeksi aikaa kaksi päivät kuusingille! Ensi vuonna jäisin viikoksi!!!

GoldHand...